Lenf Drenaj ile Ağırlıklarınızdan Veda Edin

Lenf

Lenf Drenaj ile Ağırlıklarınızdan Veda Edin

Lenf drenaj, lenf sisteminin doğal akışını iyileştiren ve lenfödem gibi hastalıkların tedavisinde kullanılan bir masaj yöntemidir. Son yıllarda adından sıkça söz ettiren lenf drenaj hakkında detaylı bilgiler vereceğimiz bu yazımız ile lenf drenaj işleminin nasıl yapıldığı, faydaları, uygulama alanları ve bu uygulamada dikkat edilmesi gereken noktalar gibi konular ile ilgili fikir sahibi olabileceksiniz.

Lenf Drenaj Nedir?

Lenf sisteminin işleyişini düzenleyerek vücudun iyileşme süreçlerini destekleyen etkili bir masaj yöntemi olan lenf drenaj ile ödemlerinden kurtulan ve kan akışının hızlanmasını sağlayarak daha sağlıklı bir hayata kapı aralayan çok sayıda insan vardır.  Bu mucizevi yöntemin sağladığı pek çok fayda bulunmaktadır. Başta lenf sıvısını düzenleme olmak üzere bağı drenaj uygulaması mutlaka bu alanda eğitim almış ve deneyim sahibi uzmanlar tarafından gerçekleştirilmelidir.

Lenf Drenaj Faydaları Nelerdir?

Lenf drenaj masajı yardımı ile vücutta biriken toksinler, mikroplar, deterjan ya da zirai ilaçlardan gelen kimyasal atıklar ve bakteriler kolay bir şekilde vücuttan atılmaktadır. Tüm bu zararlı etkilerden kurtulan bedenimiz rahat bir nefes alırken bağışıklık sistemimiz da desteklenmektedir.

Lenf drenaj yaptıranların yorumları incelendiğinde de görülmektedir ki insanların bu uygulama ile ilgili en fazla merak ettikleri konuların başında drenaj işleminin kilo verme noktasında olumlu etkilere sahip olup olmadığıdır. Sorunun cevabını merak edenler için hemen cevap verelim. Bu uygulama kan dolaşımını hızlandırıcı etkiye sahip olduğundan metabolizmanın hızlanmasını sağlayarak yağ yakımını artırıcı işleve sahiptir ve kolay bir şekilde kilo vermenize yardımcı olur. Ayrıca lenf drenaj cihazı ile selülitlerine veda eden pek çok kişi olduğunu da unutmadan ekleyelim. Hasarlı dokuların hızlı bir şekilde onarımı ile kısa süre içerisinde selülitli bölgelerde gözle görülür farklar oluşmasını sağlaması da bu yeni nesil masaj uygulamasının avantajlarından bir tanesidir.

Bu uygulamanın mutlaka bu alanda eğitim almış ve deneyimli uzmanlar tarafından gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Çukurambar Suit Güzellik Merkezi’nde, G5 masajı başta olmak üzere pek çok medikal estetik uygulaması profesyonel olarak gerçekleştirilmektedir. Bu uygulamanın alanında uzman kişiler tarafından gerçekleştirilmesi neden bu kadar önemlidir? Çünkü lenf drenaj uygulamasının plan ve tedavi sürecinin her bir adımında uzman kontrolü gerekmektedir. Lenfatik sistem üzerindeki belirli noktalara uygulanan baskı ile lenf akışı hızlandırılır. Bu nedenle vücudun anatomik yapısını bilen uzmanlar rehberliğinde gerçekleştirildiğinde lenf drenaj masajından alınacak fayda üst seviyelere çıkacaktır.

Bu mucizevi masaj tekniğinin bir diğer faydası da cilt sağlığına olan olumlu etkileridir. Hızlanan kan akışı ile dokuların daha fazla oksijenlenmesine imkân tanıyan bu uygulama ile cilt daha parlak, daha canlı ve daha sağlıklı bir hâl almaktadır. Ayrıca vücuda uygulanan ritmik hareketler kasların gerginliğini de hafifletme özelliği taşıdığından sinir sistemi üzerinde sakinleştirici bir etki oluşturarak vücudun gevşemesine olanak tanır.

Lenf Drenaj Fiyatları

Çukurambar Suit Güzellik Merkezi, donanımlı ortamı ve güler yüzlü personeli ile en kaliteli medikal malzemelerin son teknoloji medikal cihazlar ile bir arada kullanıldığı profesyonel bir merkez olup lenf drenaj masajı için de en doğru adrestir. En uygun lenf drenaj fiyatları ile kaliteli bir masaj deneyimi yaşamak istiyorsanız vakit kaybetmeden güzellik merkezimizi ziyaret edebilir ve bu eşsiz deneyimi evinizin konforunda yaşayabilirsiniz.

Ara
Whatsapp